Как автоматично да запазвате истории на Snapchat

Една от най -популярните функции на Snapchat е Snapchat Story, където потребителите могат да публикуват своите снимки, които продължават 24 часа. Хората обикновено публикуват снимки на храна, домашни любимци или снимки от нощните си изходи, а временният характер на Snapchat Stories е голяма част от преживяването на Snapchat. Въпреки това, много Snaps си заслужават да бъдат спестени.

Как автоматично да запазвате истории на Snapchat

Тази статия ще ви покаже как лесно можете да настроите вашето приложение Snapchat да запазва автоматично вашите истории за Snapchat.

Автоматично запазване на истории от Snapchat на вашия смартфон

От само себе си се разбира, че можете да запазите всичките си истории на Snapchat ръчно. Можете да ги изтеглите от самото приложение или просто да направите обикновена екранна снимка, след като сте ги публикували.

Но това може лесно да се забрави и е далеч по -удобно, ако вашите истории се изтеглят автоматично веднага щом ги публикувате. За щастие Snapchat е включил функция, която позволява на всички потребители да направят това.

Ето как можете да използвате приложението си Snapchat за автоматично запазване на вашите истории:

  1. Отворете приложението Snapchat

  2. Изберете иконата на вашия профил в горния ляв ъгъл на екрана

  3. Докоснете иконата на Gear

  4. Изберете Спомени от показаното меню с опции - разположено под Известия

  5. Докоснете опцията Auto-Save My Story Snaps

  6. Изберете Автоматично запазване в спомени

Ако искате да запишете вашите Snapchat Stories на вашия смартфон, работата ви все още не е приключила - трябва също да докоснете опцията „Бутон за запазване“, разположена в раздела ЗАПАЗВАНЕ НА ДЕСТИНАЦИИТЕ.

Оттам изберете къде искате автоматично да се съхраняват вашите Snapchat Stories. Можете да изберете Спомени, Ролка на камерата или и двете.

Snapchat Memories е функция, която позволява на потребителите да запазват своите снимки и видеоклипове за по -късно. Това по принцип работи като функцията за архив на истории на Instagram, което означава, че ще можете да преглеждате предишните си снимки, когато пожелаете от приложението. Можете също да изпратите тези снимки или да ги изтеглите по -късно от Memories.

Най -добре е да изберете „Спомени и ролка на камерата“, тъй като те ще запазят вашите снимки както в приложението, така и на телефона ви и можете да ги преглеждате или изпращате, когато пожелаете. Но ако искате да запишете вашите Story Snaps само на вашия смартфон, изберете Only Camera Roll Only. Очевидно това ще заема място на вашето устройство.

Изтриване на снимки от вашата история на Snapchat

Запазването на Snapchat Stories е полезно по много причини, но понякога искате да изтриете някои от тях. Независимо дали сте публикували грешна снимка или сте променили решението си, след като историята ви е качена, трябва да знаете как да я изтриете.

Следните стъпки ще ви покажат как лесно можете да свалите Story Snap:

  1. Отворете приложението Snapchat

  2. Докоснете иконата на вашия профил в горния ляв ъгъл на екрана на камерата - това ще отвори страницата Stories

  3. Намерете Snap, който искате да изтриете от вашата история на Snapchat, и го докоснете

  4. Плъзнете нагоре, след което докоснете иконата на кошчето-разположена в долния ляв ъгъл на екрана

  5. Докоснете Изтриване от изскачащия прозорец

Ако искате да запазите Snap, преди да го изтриете, всичко, което трябва да направите, е да докоснете опцията Save. Тази опция се намира до иконата на кошчето.

За да изтриете напълно Snap от вашите спомени, ето какво трябва да направите:

  1. Отворете Snapchat

  2. Плъзнете нагоре по екрана на камерата - това ще отвори страницата „Спомени“

  3. Намерете Историята, която искате да изтриете, и натиснете дълго, за да изберете.

  4. Изберете иконата на кошчето, която ще се появи в долната част на екрана

  5. Докоснете Изтриване от изскачащия прозорец

След като завършите последната стъпка, вашият Snap ще бъде напълно изтрит от вашите Snapchat спомени.

Това, което трябва да знаете като потребител на Snapchat, е, че не можете да изтриете Snap, след като сте го изпратили. От февруари 2017 г. не можете да изтриете изпратени снимки, дори ако изтриете своя акаунт в Snapchat. Имайки това предвид, бъдете внимателни на кого изпращате вашите снимки и какво избирате да публикувате.

Насладете се на щракане

Snapchat става много по -забавно да се използва, ако знаете как да използвате всички функции, които предлага.

Тъй като Snapchat винаги продължава да включва нещо ново с новите си актуализации, уверете се, че винаги сте в крак с техния софтуер. Не пропускате нови интересни функции.